Verbeter Jouw digitale gezondheid

Tarieven

Cybercriminaliteit is een groot maatschappelijk- en economisch probleem voor onze maatschappij. Het probleem oplossen is prioriteit en in het voordeel van ons allemaal. Commerciële prijzen rekenen aan partijen die het al moeilijk hebben, zou daarmee in strijd zijn. Dankzij onze partners kunnen we MKB Cybertraining tegen minimale kosten aanbieden.

€ 10,- (ex BTW) per jaar per individuele deelnemer.
Iedereen mag deelnemen. Een individuele werknemer, student, ZZP’er, echt iedereen.
Deelname geeft je een jaar lang toegang tot het platform en alle beschikbare modules alsmede tot de bibliotheek en de Chatbot voor vragen over cyber-vraagstukken.
Het voltooien van de training resulteert in een certificaat van deelname waarmee je jezelf aantoonbaar kunt profileren als digitaal bewust en bekwaam.
Gedurende het jaar krijg je ook berichten voor eventuele (kosteloze) updates van modules.

€ 100,- (ex BTW) per jaar voor ondernemingen.
Los van het vaste tientje per deelnemer kan je als bedrijf voor dit extra bedrag desgewenst het dashboard verkrijgen waarmee je de training voor al jouw werknemers/deelnemers centraal kunt managen. Na afronding van de training kan er een verzameld AVG-proof deelnamecertificaat gegenereerd worden dat aan relaties overlegd kan worden om aan te tonen dat deze onderneming getraind is als het gaat om digitaal gezond samenwerken. Handig, snel en veilig.

Het abonnement is jaarlijks opzegbaar en je wordt tijdig 2x geïnformeerd over het aflopen van het deelnamejaar. Zonder tegenbericht wordt het abonnement automatisch voor 1 jaar verlengd.

Deelnemen