Restitutiebeleid MKB Cybertraining

Laatst bijgewerkt: 18-08-2023


Dit Restitutiebeleid beschrijft de voorwaarden en procedures met betrekking tot restituties voor cursussen en diensten aangeboden door MKB Cybertraining (“wij”, “ons”, “onze”). Lees dit beleid zorgvuldig door voordat u een aankoop doet. Door gebruik te maken van onze diensten stemt u in met dit beleid.


1. Algemene Principes
1.1. Toepasselijkheid: Dit restitutiebeleid is van toepassing op alle betalende cursussen en diensten aangeboden door ons platform, tenzij anders vermeld.
1.2. Verzoeken om Restitutie: U kunt een verzoek om restitutie indienen volgens de voorwaarden die in dit beleid zijn uiteengezet.


2. Restitutievoorwaarden
2.1. Volledige Restitutie: Wij bieden volledige restituties in de volgende gevallen:
– Indien u een cursus of dienst per ongeluk dubbel heeft gekocht.
– Indien u een aankoop doet en binnen 14 dagen na aankoop geen gebruik gaat maken van de cursus of dienst.
2.2. Gedeeltelijke Restitutie: Gedeeltelijke restituties kunnen worden verstrekt in specifieke gevallen, zoals:
– Het annuleren van een aankoop na 14 dagen na aankoop en vóór de startdatum van de cursus of dienst.
– Het annuleren van een aankoop na gebruik van een deel van de cursus of dienst.


3. Restitutieprocedure
3.1. Restitutieaanvraag: Om een restitutie aan te vragen, dient u een schriftelijk verzoek in te dienen via info@mkbcybertraining.nl. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, e-mailadres, aankoopgegevens en de reden voor uw restitutieverzoek.
3.2. Beoordeling: Ons team zal uw restitutieverzoek beoordelen en u op de hoogte stellen van de beslissing.
3.3. Verwerkingstijd: Restituties worden normaal gesproken verwerkt binnen 21 werkdagen na goedkeuring van het verzoek. Houd er rekening mee dat de daadwerkelijke teruggave op uw rekening afhankelijk kan zijn van uw financiële instelling en betalingsmethode.


4. Uitzonderingen
4.1. Niet-Restitueerbare Aankopen: In sommige gevallen kunnen aankopen als niet-restitueerbaar worden aangemerkt, zoals bij promotieaanbiedingen met specifieke voorwaarden of bundelaankopen.


5. Contactgegevens
Voor vragen, opmerkingen of verzoeken met betrekking tot dit restitutiebeleid, kunt u contact met ons opnemen via info@mkbcybertraining.nl. Dank u voor het lezen van ons Restitutiebeleid. Wij streven ernaar om een transparant en eerlijk beleid te hanteren met betrekking tot restituties op MKB Cybertraining.